Coronamaatregel

De afgelopen periode zijn we met onze vrijwilligers in gesprek geweest. Helaas hebben we onderstaande (voor nu )moeten concluderen.

Het is onmogelijk om met de kledingbus te starten op de ‘ouderwetse’ manier. Ook aan het alternatief zitten te veel haken en ogen. Te veel om de bus weer van start te laten gaan.

Natuurlijk blijven we kijken naar mogelijkheden. Ik wil ieder er op attenderen dat men via een ticketdienst wel terecht kan bij de kledingbank in Bolsward.

Rabo Ledensponsoring:

Heeft u een rekeningnummer bij de Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland? Dan kunt Stichting KledingbusSWF steunen, zonder dat het u geld kost!

Ga naar de website van de Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland (zie de link onderaan dit bericht). Vul de gegevens in. Onze code is: RLS203

Wordt lid van de Rabobank, als u nog geen lid bent (is gratis).
Vul uw gegevens in. In het eerste vakje kunt u eventueel een opmerking plaatsen. U mag uw e-mailadres opgeven, dit is niet verplicht.

https://www.rabobank.nl/…/aanmelding-voor-twente-ballooning/

bus facebok rabobankk_Tekengebied 1

Afgelopen zaterdag werdt de winnaar voor de kans inspiratieprijs bekend gemaakt. Met deze wedstrijd hebben we 1000,- euro gewonnen samen met het maatjes project van Almere.

De foto's zijn gemaakt door Robert Aarts

Geplaatst op 26-06-2017

All images © 2017 - Robert Aarts Photography - All rights reserved
All images © 2017 - Robert Aarts Photography - All rights reserved

En de bus is goed gekeurd. Vanaf juni gaat hij dan ook echt rijden.

Geplaatst op 18-05-2017

keuring-01

Sinds vandaag heeft de kledingbus ook een Facebook pagina. Ga allemaal eens een kijkje nemen op https://www.facebook.com/Kledingbus-Súdwest-Fryslân-534762446647607/

En natuurlijk als u Facebook heeft Liken en Delen 🙂

Geplaatst op 10-05-2017

Afgelopen Woensdag 03-05-2017 werd onze bus belettert. Het beletteren werd gedaan door het reclamebedrijf ZWF in Bolsward.

Hier kunt u een filmpje zien van het hele proces.

Geplaatst op 08-05-2017